четверг, 6 апреля 2023 г.

Троє поросят .

 Художня література .Казка 



- Доброго ранку , малята ! Щиро вітаю ваші родини зі світлим святом Благовіщення ! Подаруйте , будь ласка, своїм рідним і один одному посмішку , добрі слова , гарний настрій і разом прослухаємо казку , та якщо трапиться так , що хтось з ваших близьких наразі не зможе послухати з нами , то ви вже залюбки перекажіть їм цю казку .

По лісочку бігла мишка і несла в торбинці книжку 
Об піньок перечепилась і торбинка загубилась .

Ту торбинку я знайшла , вам , малята принесла 

Тож сідайте всі зручненько і слухайте уважненько

Чарівну цікаву казку .

-Дуже повчальна казка !

- Скажіть мені , будь ласка , малята , які риси характеру є у всіх трьох братах?

Веселий нрав . Це хороша риса характеру , та для веселощів в повсякденні потрібно відводити годину  , а решту часу присвячувати справам важливим .

- Хто з трьох братів - поросят є прикладом для маленьких ? Чому в Наф-Нафа можно повчитися ? Розсудливості , працелюбності , старанності , сміливості і винахідливості .

- Завдяки кому і чому Ніф- Ніф і Нуф - Нуф врятували свої життя  ? Завдяки швидкості ніг і розумному братові . Без докорів і з братньою любовію Наф- Наф впустив братів в свій будинок .

Навіть самим маленьким діткам зрозуміло, що три поросяти залишаються живі саме завдяки міцному будиночку, збудованому розумним поросям з каменів. 

- Сподіваюся , що бешкетники - поросятка зроблять правильні висновки з цієї історії і в подальшому найважливіші справи в житті будуть виконувати з розсудливостю і  без лінності .

Бажаю вам навчитися планувати свій режим дня : відводити час для заняття,  помочі рідним і , звісно , вміти добре відпочивати - малювати , грати в м'яча , гуляти , та ще багато є розваг для вільного часу .

Комментариев нет:

Отправить комментарий