понедельник, 8 мая 2023 г.

9 травня .

 


- Доброго  ранку , мої маленькі друзі ! Вітаю всіх зі Святом перемоги над нацизмом - Днем Перемоги ! 

ам'ять і примирення . Ці слова мають велике значення .
- Пам'ять нам говорить про те , що ми маємо не забувати мільйони людей,які загинули у Другій світовій війні .

- Примирення , означає те , що всі країни , які брали участь у Другій світовій війні , повинні примиритися між собою і ніколи більше не  починати нових війн .

- На привеликий жаль , наші сподівання не завжди виправдовуються , вже більше року йде страшна повномаштабна війна - нашій рідній Україні знову випало на долю боронити своє право на існування і щасливе життя . російськи нацисти посягають на цілісність нашої землі і наш спокій. 

- Наша боротьба триває щоденно від 2014 року , і ми неодмінно ПЕРЕМОЖЕМО , бо захищаємо  свою рідну землю , дітей , мир і спокій вільної країни . Ми віримо в Збройні Сили України ,в міцність українського народу.


- Малятка , прошу вас виготовити квітку маку : її можна зробити  з паперу,  або з тканини ( на зразок у попередньому відіо ) , приколіть її до своєї одежини . Нарвіть у своєму садку квітів , і покладіть їх до пам'ятника загиблих воїнів у Другій світовій війні ,вшануйте і тих  воїнів , які загинули від російських агресорів  . Приклоніть голівки і хвилиною мовчання вшануйте пам'ять визволителів від фашистського і російського нацизму
- Завтра о 9.00 чекатиму з вами онлайн зустрічі , все необхідне  для неї я надійшлю у групу .
Бережіть свої родини , миру , спокою і добра вам !

Комментариев нет:

Отправить комментарий